#Post Title #Post Title #Post Title

Szörnyella de Frász és kicsi Karcsi


Talán páran a régi olvasók közül emlékeznek még rá, hogy Angliában milyen sokat dolgoztam a kórussal a nagy országos versenyre. Most végre felkerült a youtube-ra a rólunk készült klip és megnézhető. (Nekem megvolt DVD-n már egy ideje, de én béna vagyok ahhoz, hogy azt felkonvertáljam youtube formátumba. Lehet, persze, hogy egyszerű lett volna, de így mégis jobb és egyszerűbb, hogy más csinálta.)
Megjegyzem, nem nagyon jó a felvétel, bár profi kameraman készítette és másnak nem is volt szabad kamerát bevinnie. Szóval ez van csak, ezzel kell beérni.
Az első dal egy lassú ballada a Karcsi és a csokigyárból, lassú, szomorkás. Ez a negyedik percig tart.
Onnan  kezdődik az én kedvencem, a Szörnyella de Frász, mindenféle jópofa koreográfiával, amire nagyon sokat készültünk. (És amiből nem sok látszik, mert a kameraman mindig a legrosszabb nézőpontokat választotta.)
Én ott vagyok az első sorban, balról a negyedik. Frissen barnítva (narancsozva) platinaszőkén, ékköves műszempillában, utóbbi szerencsére nem látszik.
Ezzel mi lettünk Anglia ötödik legjobb barbershop kórusa.
Talán egy páran még emlékeznek rá, micsoda nagy munka volt ám ezt összehozni, akkor sokat írtam róla, hogy a heti edzések mellé jöttek a hétvégi worksohopok, a több napos "edzések" mindenféle vendégtanárra, mozgás és ének korrepetítorral.
Jó volt csinálni, de nem bánom, hogy abbahagytam, mert közben rá kellett jönnöm, hogy ez a zenei stílus nem áll hozzám igazán közel - ráadásul a kórus tagjai között se találtam olyan nagy és igaz barátokat, mint reméltem. Persze, lehet, hoyg túl hamar adtam fel, nem tudom.
Mindenesetre jó kis emlék, és szerintem azért elég jók vagyunk.

3 Responses so far.

  1. Karcsi és a csokigyár :D De furcsa volt olvasni :D
    Amúgy nagyon szépen énekel a kórus, eszembe jutott az én kis kórista éveim :) Ügyi vagy Marcsi :)
    Üdv: Derbyból UK

  2. Vááááááóóóó, nagyon jó a koreográfia is :)

  3. Röhögni fogsz, a könyv magyar címe TÉNYLEG Karcsi és a csokigyár. :-) De tényleg furcsa :-)

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...